Matthias și mecanica

Matthias Suchomel Supervizor formare profesională

Studentul devine maestru. După ce a început el însuși ca ucenic, Matthias îi pregătește pe alții - în timp ce testează idei noi.

Cele mai mari realizări ale lui Matthias Suchomel sunt realizările altor oameni. "Când ucenicii mei își dau seama de ceva, când au făcut lucruri, când au luat un examen: Acestea sunt cele mai bune momente ale vieții mele profesionale". Zâmbește atunci când vorbește despre aceste succese de zi cu zi.

În calitate de supraveghetor de formare la Linde Gas din Germania, este responsabil pentru mai mult de 20 de ucenici. "Este o perioadă de formare din viața lor. Aceștia cresc, se maturizează, devin adulți. " Suchomel nu numai că dorește să-i însoțească, ci și să-i motiveze - ceea ce conduce la proiecte excepționale.

"Fiecare ucenic prezintă diferite aptitudini. Unul știe multe despre electronică, celălalt despre mecanică și cel de-al treilea știe mai multe despre design ... Toată lumea face exact ceea ce știe să facă mai bine și acest lucru duce la rezultatul optim ".

"Mi se pare interesant să lucrez cu tinerii. Eu eram un ucenic la Linde, așa că știu de ce este nevoie pentru a face munca de zi cu zi inspirată și interesantă. ”

"Ucenicii mei învață că sunt capabili să acționeze independent. Ei învață că realizează mai mult ca și grup decât dacă ar lucra fiecare separat. Și ei învață că sunt capabili să facă lucruri mari ".

Detalii

  • Locație: Unterschleißheim, Germania
  • Început @ Linde: Ucenicie: 1995 - 1999, angajare permanentă din 2004
  • Film preferat: Trilogia Nașul
  • Muzică preferată: Totul de la oldies, rock, pop și rap la reggae
  • Un detaliu interesant despre mine: Sunt un cultivator de vinuri amator. Odată pe an călătoresc în Slovenia împreună cu familia mea pentru strângerea viei.