Vânzări & Serviciu clienți

Condu afacerea în direcția cea bună

Poți să citești oameni? Sa intelegi nevoile acestora? Simți emoția / fiorul vânzării? Să fi interfața dintre Linde și clienții săi este un loc foarte provocator. De la a pune bazele relațiilor de succes la adaptarea unei soluții la nevoile acestora până la activitațile post-vânzare; este sarcina ta să dezvolți compania Linde.

Ne autodepăsim: afacerea noastră se dezvoltă și se adaptează. Câștigăm cota de piață prin faptul că suntem cei mai buni - prin faptul că avem experții potriviți de partea noastră. Experții noștri pun accent pe cea mai bună experiență a clienților, pe cele mai bune procese de vânzări și pe cele mai eficiente instrumente. Ei profită de oportunități și se asigură că Linde se dezvoltă permanent. E competitivă, se adaptează rapid și este  plină de provocări.

Satisfacerea nevoilor clientilor

Poți simți nevoile oamenilor chiar înainte ca aceștia să le exprime? Credem că, pentru a fi "aproape de client", trebuie să înțelegem cu adevărat nevoile clienților noștri pentru a dezvolta servicii care să li se potrivească. În acest scop, vom continua să lansăm inițiative precum Studiul privind nivelul de satisfacție al clienților (CX) și platforma Voice of the Customer  (Vocea Clientului) - unde sunt urmărite prioritățile clienților, permițând un răspuns rapid la dorințele acestora. Rezultatele obținute în urma acestor studii au fost transcrise în 118 proiecte de optimizare numai în anul 2015.

Ți se potrivește?

Ne dorim oameni cu spirit managerial,care să fie deschiși la provocări; Oameni care au inițiativă și își fac auzite ideile. Oamenii care îmbrățișează schimbarea și care sunt motivați să atingă așteptările celorlalți. Experții noștri în aceste roluri lucrează inter-funcțional și internațional. Aceștia, gestionează bugetele și clienții strategici. Deci, dacă ai toate aceste calități, precum și experiență în Vânzări, Marketing, Administrarea afacerilor sau alte activitați conexe, atunci Linde este locul potrivit pentru tine.

Ce rol ai putea ocupa...

  • Reprezentant vânzări pentru gaze și echipamente (Magazin de vânzare cu amănuntul)
  • Manager Servicii pentru clienți
  • Coordonator vânzări interne
  • Reprezentant de vânzări medicale
  • Manager de vanzari
  • Inginer vânzări aplicații
  • Manager  Vânzări Platforme / Uzine Petrochimice
  • Manager de dezvoltare pentru vânzări și afaceri
  • Inginer de Vânzări a Mașinilor de Procesare

Găsește un loc de muncă în locația ta preferată