Vânzări & Serviciu clienți

Ducem afacerea în direcția cea bună

Poți să citești oameni? Înțelegeți nevoile acestora? Simți emoția / fiorul vânzării? Lucrul cu interfața dintre Linde și clienții acestea este un loc foarte provocator. De la a pune bazele relațiilor de succes la adaptarea unei soluții la nevoile acestora până la post-vânzare; este sarcina ta să ții compania Linde în față.

Nu ne culcăm niciodată pe lauri: afacerea noastră se dezvoltă și se adaptează. Câștigăm doar cota de piață prin faptul că suntem cei mai buni - prin faptul că avem experții potriviți de partea noastră. Experții noștri pun accent pe cea mai bună experiență a clienților, pe cele mai bune procese de vânzări și pe cele mai eficiente instrumente. Ei profită de oportunități și se asigură că Linde se mișcă odată cu timpurile. E competitivă, se mișcă ritm rapid și este  provocatoare.

Clientul trebuie să fie satisfăcut

Poți simți nevoile oamenilor chiar înainte ca aceștia să deschidă gura? Credem că, pentru a fi "aproape de client", trebuie să înțelegem cu adevărat nevoile clienților noștri pentru a dezvolta servicii care să li se potrivească. În acest scop, vom continua să lansăm inițiative precum Studiul privind experiența clienților (CX) și platforma Voice of the Customer  (Vocea Clientului) - unde sunt urmărite prioritățile clienților, permițând un răspuns rapid la dorințele acestora. Perspectivele dobândite în mod colectiv din inițiativele de implicare a clienților au ajuns în 118 proiecte de optimizare numai în 2015.

Image showing a Linde Customer Service representative on call

Ți se potrivește? 

Ne dorim oameni care să fie conduși de personalități cu srpirit de manager, de emoții, provocări; Oameni care au inițiativă și își fac auzite ideile. Oamenii care îmbrățișează schimbarea și care sunt motivați să-și îndeplinească așteptările celorlalți. Experții noștri în aceste roluri lucrează inter-funcțional și internațional. Aceștia mentorează, gestionează bugetele și conturile-cheie. Deci, dacă ai toate aceste calități, precum și experiență în Vânzări, Marketing, Administrarea afacerilor sau alte elemente conexe, atunci Linde este locul potrivit  pentru tine.

Ce ai putea să faci...

  • Reprezentant pentru gaz și echipamente (Magazin de vânzare cu amănuntul)
  • Manager Servicii pentru clienți
  • Coordonator vânzări interne
  • Reprezentant de vânzări medicale
  • Manager de vanzari
  • Inginer vânzări aplicații
  • Manager  Vânzări Platforme / Uzine Petrochimice
  • Manager de dezvoltare pentru vânzări și afaceri
  • Inginer de Vânzări a Mașinilor de Procesare

Găsește un loc de muncă în locația ta preferată