Personal operațional, imbuteliatori, soferi

Asigură-te că Linde livrează

Îți dorești o carieră în care să lucrezi în linia întâi? Este ceea ce te motivează la lucru? Personalul nostru operațional, imbuteliatorii și șoferii joacă roluri vitale în lanțul nostru de aprovizionare. Aceștia sunt adesea interfața companiei - interacționând cu clienții zilnic. Aceștia conduc, literar vorbind,afacerea și asigură livrările la timp către clienți.

Asigurarea siguranței este cheia acestor roluri: pornind de la o planificare logistică adecvată la o manipulare responsabilă a gazelor noastre industriale și medicale de la locurile noastre de umplere până la transportul lor în siguranță către locațiile clienților. Dar este vorba și de acuratețe. Clienții noștri au nevoi specifice pentru anumite gaze și ne mândrim cu satisfacerea acestor nevoi. De asemenea, trebuie să te simți într-un fel mândru în momentul în care vezi că se desfășoară o aplicație cu gaze și poți spune "am ajutat să livrez asta".

Gestionarea schimbării în serviciile lanțului de aprovizionare

Linde oferă servicii complete de-a lungul lanțului de aprovizionare. Recunoaștem valoarea contribuției fiecăruia de-a lungul lanțului și căutăm să facem îmbunătățiri ori de câte ori este posibil. Optimizăm constant procesele de umplere a buteliilor și ne îmbunătățim rețeaua de livrare. Șoferii noștri, datorită proximității lor față de client, au fost implicați în inițiativele de experiență ale clienților, cum ar fi programul "Buddy" din Marea Britanie. Angajații care nu lucrează direct cu clienți au participat la schimburi de experiență pentru a înțelege mai bine activitatea celor care lucrează pe linia întâi!

Ți se potrivește? 

Căutăm persoane organizate: oameni care respectă programele de lucru. Respectarea cotelor de umplere, gestionarea expedierilor și livrarea la timp înseamnă că avem nevoie de persoane calme chiar și în momente de tensiune. Experții noștri în aceste roluri nu au făcut compromisuri în ceea ce privește siguranța: ai nevoie de o mentalitate care pune siguranța pe primul loc și trebuie să fii vigilent. Deci, dacă ai toate aceste calități, precum și pregătirea profesională relevantă, atunci locul tău este la Linde.

Ce rol ai putea ocupa...

  • Programator / Dispecer
  • Șofer cisternă / Șofer camion butelii
  • Șofer rută medicală
  • Îmbuteliator 
  • Sef echipă îmbuteliatori PGP

Găsește un loc de muncă în locația ta preferată