Profesioniști în domeniul asistenței medicale & a îngrijirii la domiciliu

Îmbunătățește calitatea viațiia în fiecare zi

Îți place să vezi rezultatele muncii tale pe chipurile oamenilor? Linde, în esența sa, contribuie la sănătate,  și cei care au aceste roluri în asistența medicală și în îngrijirea la domiciliu sunt întruchiparea acestui lucru. Lucrăm pentru a oferi pacienților ingredientele pentru cea mai înaltă calitate posibilă a vieții. Deci, indiferent de rolul pe care îl joci în serviciile și terapiile pe care le furnizăm, fi sigur că influențezi pozitiv viața altora.

Linde este partener pentru produsele și serviciile farmaceutice și medicale din domeniul medicamentelor, precum și pentru programele de îngrijire a pacienților. Obiectivul nostru este de a ajuta profesioniștii din domeniul sănătății să ofere asistență medicală mai bună și mai sigură, iar experții noștri acoperă o gamă largă de roluri în sectorul sănătății. Acest lucru înseamnă totul, de la consultația cu spitalele privind gestionarea aprovizionării cu gaze medicale până la îngrijirea pacientului.

Îmbunătățirea calității vietii pentru pacienți

Linde furnizează gaze medicale unde și când este necesar: fie în spital, fie acasă, fie în propriile noastre centre REMEO®. REMEO® este programul nostru inovator pentru pacienții ventilați pe termen lung, oferind o cale integrată de îngrijire care reduce distanța dintre spital și casa unui pacient. În cazul în care pacientul este încă acasă, putem să-i acordăm îngrijiri acestuia prin intermediul terapiei cu oxigen la domiciliu. Noi oferim toate tipurile de echipamente de oxigen, sustinuți de o echipă dedicată serviciilor pentru pacient, Șef Clinic, Șef servicii  si consultanți pe probleme respiratorii. De asemenea, oferim echipament de resuscitare de urgență, inclusiv butelii de oxigen și defibrilatoare externe automate. În ansamblu, echipele noastre acoperă un spectru complet de îngrijire medicală și clinică, cu scopul comun de a îmbunătăți calitatea vieții.

Ți se potrivește?

Avem nevoie de oameni care nu se gândesc pentru ei înșiși, ci pentru alții. Oamenii care simt că este responsabilitatea lor să ofere cea mai bună îngrijire pe care o pot oferi. Persoane care sunt empatice față de nevoile altora; Oameni care pot asculta. Lucrul în aceste roluri necesită disciplină, structură și precizie fără compromisuri. Dacă ești o persoană flexibilă care se poate adapta cu ușurință la mediile în schimbare și are o pregătire clinică sau comercială relevantă, atunci locul tău este la Linde.

Ce rol ai putea ocupa...

  • Asistente medicale / asistente medicale profesioniste
  • Asistentă medicală pentru reabilitare respiratorie 
  • Coordonator de practici clinice
  • Kinetoterapeut / Fizioterapeut
  • Farmacist pentru Centrul de somnologie
  • Reprezentant al Serviciului pentru îngrijirea la domiciliu
  • Asistent Specialist pe probleme respiratorii

Găsește un loc de muncă în locația ta preferată