Personal, Funcționari & Administratori

Fii în centrul companiei.

Te intersează să fii în centrul activității? Pentru a rămâne competitiv, pentru a crește, pentru a merge înainte, Linde se bazează pe un nucleu solid. Prin îndeplinirea unor sarcini esențiale la cel mai bun standard din clasă, rolurile noastre Personal, Funcționari & Administrator oferă suport global în toate domeniile, astfel încât să ne putem îndeplini obiectivele comerciale.

Fii vocea companiei Linde; Analizează și anticipează creșterea durabilă; Supraveghează ecosistemul nostru IT; Dezvoltă talentul și dobândește unul nou; Și, în final, asigură respectarea cerințelor și normlelor, în orice moment. Fie că este vorba de marketing și comunicare, finanțe, achiziții, control, resurse umane, sisteme informatice sau juridice, există o cerință comună: interes pentru îmbunătățire.

Promovarea brandului

Există numeroase moduri în care aceste roluri principale sprijină afacerea noastră, dar putem da un exemplu: dacă debordezi de creație, atunci departamentul nostru de Marketing și Comunicare este locul potrivit pentru tine! Un lucru este să deschizi drumurile în tehnologiile de vârf; un altul este altul să vă asigurați că oamenii știu despre acestea! Aceasta este cu adevărat vocea lui Linde. Este creierul din spatele strategiilor de dezvoltare și conceptelor creative pentru campanii precum BeeZero - serviciul nostru de partajare a carburanților cu carburanți pe bază de hidrogen și proiectul Producerea de Adivitvi. Producerea de aditivi vizează construcția componentelor metalice pe straturi; Marketingul și comunicarea vizează construirea brandului nostru. După cum poți vedea, funcțiile noastre corporative conlucrează cu adevărat pentru un business de succes.

Ce ți se potrivește? 

Căutăm oameni care țin cont de imaginea de ansamblu: gânditori globali. Vrem jucători de echipă, comunicatori încrezători -aceia care doresc să se autodepasească. Experții noștri în aceste roluri sunt proactivi - preiau conducerea. Ei nu se mulțumesc cu ceea ce "lucrează" pur și simplu, ei încearcă mereu să aducă imbunatătiri. Asadar, în cazul în care ai aceste calități, precum și pregătirea necesară în Managementul Afacerii (Finanțe, Control, Contabilitate, Resurse Umane, Marketing, etc.) sau alte domenii înrudite (Juridic, Economie, Știință), atunci locul tău este la Linde.

Ce rol ai putea ocupa...

  • Controler
  • Executiv Aplicații IT
  • Analist financiar
  • Manager de resurse umane Misiuni internaționale 
  • Achiziții globale interne
  • Specialist de comunicare în marketing
  • Analist investiții în pensii și analist pentru piețele financiare
  • Procurement Hub Manager
  • Manager de proiect M & A
  • Financiar & Controlling Studenți stagiari în domeniile financiar și controling  

Găsește un loc de muncă în locația ta preferată