Persoana care umple butelii

Donna Neill Imbuteliator

Donna Neill incarca buteliile cu gaz. Ceea ce poate părea o sarcină de rutină are de fapt o mare responsabilitate. Află mai multe…

Rolul ei necesită o atenție deosebită pentru detalii și o atenție deosebită pentru siguranță. Donna nu trebuie doar să asigure siguranța ei și a colegilor săi, ea joacă, de asemenea, un rol în îmbunătățirea vieții oamenilor. În mod normal, oamenii care beneficiază de munca ei îi sunt străini. Dar, uneori, impactul este mai aproape de casă.

"Mă simt mândră știind că treaba pe care o fac este să ajut pe altcineva".

Așadar, ce te-a adus la Linde?

"Interesul meu pentru o astfel de muncă își are rădăcinle în trecut. A început la școală! Am fost singura fata care a lucrat cu metalul și lemnul - eu si alți 35 de băieți! De atunci am fost întotdeauna în industria grea. Îmi place să lucrez cu mâinile mele.

Cum arată o zi obișnuită?

În tura de dimineață care începe la ora 6.30, eu sunt de obicei prima. Pornesc compresorul  și apoi se pune în mișcare vaporizatorul. Ne întâlnim cu toții și apoi începem să lucrăm: sortarea, verificarea și umplerea buteliilor. Locul de muncă necesită o precizie atentă. Dacă se umple cu oxigen medical, de exemplu, trebuie să vă asigurați că nu există lubrifiant în supape care ar putea provoca o aprindere. Deci, trebuie verificată butelia cu ajutorul lanternei. Buteliile de oxigen industrial sunt verificate cu un endoscop. Apoi, odată butelia umplută, avem instrumente speciale pentru a verifica debitul și a detecta eventualele scurgeri. "

Care este cea mai mare provocare de zi cu zi?

Siguranța. Este prioritatea mea numărul unu. Asta înseamnă să ajungi la lucru în siguranță, să-ți faci treaba în condiții de siguranță, asigurându-mă că toată lumea din jurul meu este în siguranță și că mă întorc acasă întreagă. Nu aș compromite siguranța pentru a-mi face norma. De exemplu, am de verificat 180 de butelii de oxigen medical într-o zi - și butelia cu numărul 180 trebuie verificată la același standard ca și prima. Sunt o persoană care respectă regulile. Dacă ar exista 120 de reguli de siguranță, le-aș urma pe toate. "

Vezi impactul muncii tale în viața de zi cu zi?

"Da, deși utilizatorii finali sunt foarte diverși. De exemplu, câteva butelii sunt folosite la faimosul șantier naval Belfast pentru sudare. Altele sunt folosite în domeniul spitalicesc. Este interesant: tocmai săptămâna trecută stăteam pe o terasă și am văzut niște butelii. M-am gândit că "noi le umplem pe astea!"

Ce te face să te simți mândră de munca ta?

"Acum ceva timp am simțit o legătură personală. M-am dus să vizitez pe cineva din secția de terapie intensivă pe probleme cardiace. Când am ajuns acolo, am văzut aparatul de respirație și am văzut una dintre buteliile noastre. M-am întrebat dacă am umplut-o. Am avut o strângere de inimă. Mă simt mândră știind că slujba pe care o fac este să ajuți pe altcineva.

Detalii

  • Locație: Belfast, Irlanda de Nord
  • Început @ Linde: 2012
  • Hobby-uri: Pescuit
  • Filmul preferat: The Sound of Music
  • Muzica preferată: Country & Western - Kenny Rogers, Dolly Parton
  • Un detaliu interesant despre mine: Eu sunt singura femeie imbuteliator din Irlanda!