Locații Linde

Unele dintre locațiile noastre globale

De la lebede neagre la camere de conferințe: află mai multe despre unele dintre locațiile noastre globale principale. Citește despre orașe, clădiri și beneficii.

Munchen

Munchen - cel de-al treilea oraș ca mărime din Germania și capitala landului sudic Bavaria - găzduiește sediul central al Grupului Linde. Cunoscut sub numele de "Carl von Linde Haus", acesta se mândrește cu o amplasare în centrul orașului München, la o aruncătură de băț de faimoasa piață centrală "Marienplatz". Sediile Diviziei Linde AG Gases și a Diviziei Inginerie nu sunt departe, fiind s ituate în apropiere de Pullach. Pullach are ca fundal frumosul peisaj bavarez în toată splendoarea sa: râul Isar, lacurile și, desigur, Alpii.

 • Ambele clădiri din locațiile din München și Pullach sunt ultra moderne. "Carl von Linde Haus" a fost finalizată în 2008, iar Pullach (care a fost o locație Linde încă din 1900) a fost renovată. Centrul de întâlniri și conferințe "AGORA", cu o arhitectură uimitoare, a fost finalizat în 2008 și "Linde Office Center" în 2013.
 • Sediul central din München este cunoscut pe plan local sub numele de "Klosterhof" (care se traduce aproximativ Curtea Mănăstirii) după strada pe care se află - Klosterhofstrasse.
 • Aproape 350 de angajați lucrează în sediul central din München, însă sediul din Pullach ocupă numărul unu în ceea ce privește numarul de angajații cu mult de peste 3000, Linde Gas și Linde Engineering în total împreună.

 • Când vine vorba de opțiuni pentru prânz, angajații din Munchen au de unde alege, fiind răsfățați din acest punct de vedere. Există cantina "Enoteca" a lui Linde, precum și câteva restaurante în apropiere, de unde poți alege. Cu toate acestea, adevăratul răsfăț îl reprezintă faimoasa piață de produse alimentare "Viktualienmarkt" care se află la aproximativ 3 minute de mers pe jos.
 • Sculptura lui Christopher Klein, care se află în centrul terasei Sediului Central întoarce multe capete. Ai știut că simbolizează o moleculă de gaz?

Singapore

Sediul central al companiei Asia Pacific este situat în orașul-stat suveran al Singapore: "cea mai dezvoltată din punct de vedere tehnologic" națiune din lume și în comerțul global, finanțele și centrul de transport. Din moment ce Singapore este adesea denumit "Orașul Leului", ați putea spune că suntem situați într-un oraș dintr-un oraș! În 2016, Linde sa alăturat companiei supermoderne Mapletree Business City (MBC), un complex de afaceri integrat, care construiește un stil de viață sănătos la locul de muncă, oferind diverse facilități de agrement.

 • Această locație Linde este visul oricărui iubitor al sportului! Există o sală de gimnastică cu o piscină  încălzită de 44 metri, precum și un teren de baschet, un teren de fotbal, piste de jogging și spații deschise pentru yoga.
 • Linde ocupă etajul 17 al clădirii MBC 80: cea mai înaltă clădire a parcului de afaceri din Singapore!
 • Știați că în Singapore numărul "8" este un număr norocos? Linde trebuie să aibă noroc, deoarece adresa este "80" iar numărul diviziei este "81/82"!

Johannesburg

Jozi, Joburg, eGoli sau Johannesburg - oricum ar fi să-i spui - este sediului Afrox (membru al grupului Linde), care este principala prezență Linde în Africa. De aici se supraveghează operațiunile din Africa de Sud și din alte 15 țări africane, furnizânduse produse și servicii de gaze industriale. Vorbind despre gaze, Johannesburg - cel mai mare oraș din Africa de Sud - se află la 2000m deasupra nivelului mării, astfel încât amestecul de gaze în aer este puțin diferit!

 • În prezent există aproximativ 230 de angajați care lucrează în Joburg, unde Linde există din 1971.
 • Divertismentul în jurul acestei locații nu este cu siguranță o problemă, cu parcul tematic Goldreef City - o atracție familială de top - în apropiere, precum și SAB World of Beer!
 • Dar pentru cei mai interesați de istorie și cultură, Muzeul Apartheid este, de asemenea, în apropiere.

Sydney

Sydney pe coasta de est a Australiei este baza pentru sediul regional BOC și membrii grupului Elgas - Linde Group - pentru Pacificul de Sud. Angajații noștri sunt prin urmare "Sydneysiders" - numele dat rezidenților celui mai mare oraș al țării. Aflat în parcul Riverside Corporate din suburbia de nord a orașului Ryde, parcul își are numele de la râul Lane Cove din apropiere. Parcul Național Lane Cove oferă, de asemenea, trasee pitorești pentru angajați.

 • BOC Pacificul de Sud își are sediul în Sydney din 1990, având în prezent aproximativ 600 de angajați care lucrează în acest sediu.
 • Renovările recente ale parterului clădirii au inclus noua cafenea "Common Grounds" - un loc popular pentru prânz și spațiu social pentru angajați.
 • O multitudine de opțiuni de petrecere a timpului liber, în aer liber cât și în interior - cu Macquarie Shopping Center în imediata apropiere.


Shanghai

Linde își administrează operațiunile din Asia de Est de la sediul regional din Shanghai - orașul cel mai populat din lume. Dintre cele peste 24 de milioane de persoane care locuiesc acolo, 500 lucrează la această locație Linde! Deseori numit "Hu" sau "Shen", Shanghai reprezintă spectacolul economic în plină expansiune a Chinei. O altă locație super modernă într-o Mecca tehnologică, financiară și de transport, renumită pentru orizontul uimitor, grădinile și multe puncte istorice și culturale de interes din Lujiazui.

 • Situat într-un parc modern de birouri, această clădire Linde are vedere spre un lac din centrul parcului, unde este ceva obișnuit să privești lebede negre.
 • Clădirea este înconjurată de vegetație variată, cu multe zone verzi în parcul de birouri, pentru a face angajații să se simtă aproape de natură în această metropolă plină de viață.
 • Parcul de birouri se află în districtul Pudong, care înseamnă literalmente "East Bank". Râul Huangpu se află  în vest și se întinde pentru a întâlni Marea Chinei de Est în partea de est.

Guildford

Sediul Central din Marea Britanie (BOC) se află în Guildford, Anglia. Guildford se află în comitatul Surrey în sud-estul țării și se află la aproximativ 40 km de centrul Londrei. Cu faimoasa Catedrală Anglicană și străzi din piatră pietruită, se poate spune că este chintesența culturii engleze! Clădirea în sine este situată în parcul Surrey Research și a fost prima afacere care a fost deschisă în acest loc în anul 1986. Nu este departe de Surrey Hills - o zonă de o frumusețe naturală remarcabilă, cu unele dintre cele mai uimitoare și peisaje rurale din Anglia.

 • Datorită mediului rural înconjurător, nu este neobișnuit ca angajații să vadă cerbi și iepuri sălbatici în parcare.
 • Adresa sediului este Drumul Priestly, ce poartă numele lui Joseph Priestly - un chimist englez din secolul al XVIII-lea care este creditat cu descoperirea oxigenului, deoarece acesta l-a izolat în starea sa gazoasă!
 • În prezent, în sediul nostru din Marea Britanie lucrează aproximativ 350 de angajați.

Bridgewater

Sediul regional Linde Americas este situat în Bridgewater, New Jersey, de unde sunt supravegheate operațiunile atât pentru America de Nord, cât și pentru America de Sud. Deși a fost întotdeauna în "The Garden State" nu a fost întotdeauna amplasat în Bridgewater. În vara anului 2016, Linde s-a mutat de la Murray Hill, în New Providence, într-o clădire de ultimă oră din Somerset Corporate Boulevard. Clădirea are priveliști pitorești spre păduri și munți și este înconjurată de multe alei.

 • Clădirea se află chiar lângă unul dintre cele mai mari mall-uri din New Jersey, cu o zonă de extrem de variată de restaurante și fast-fooduri.
 • Spațiul de birouri în plan deschis este împărțit în ceea ce se numește "cuburi". Într-un cub, angajații trebuie să adere la regulile “cubului“, dar pentru întâlniri sau discuții ad-hoc, aceștia merg într-o "cameră de conferințe"!
 • Angajații au acces la o sală de gimnastică la parterul clădirii, precum și la o cantină unde este servit un meniu excelent.!