Informații referitoare la COVID-19

Prioritatea noastră este ca toți să rămânem în siguranță și sănătoși.

Impactul Covid-19 se resimte atât pe întreg globul cât și în compania noastră. În Linde primează sănătatea și siguranța angajaților, clienților, contractorilor, partenerilor de afaceri, a comunităților și mediului în care operăm. 

 

În calitate de producător și furnizor de gaze industriale și medicale, inclusiv servicii și terapii pentru tratarea problemelor respiratorii, rămânem pe deplin dedicați standardelor operaționale sigure și aprovizionării fiabile pentru clienții noștri. 

 

Tratăm cu foarte multă seriozitate pandemia cu Covid-19. Pe lângă practicile noastre standard am luat măsuri de precauție suplimentare în ceea ce privește călătoriile și igiena, precum și în gestionarea comportamentelor angajaților noștri și ale contractorilor externi, pentru a limita pe cât posibil răspândirea virusului. Scopul nostru este să ne asigurăm că vom menține la normal operațiunile și furnizarea produselor. 

  

Urmărim îndeaproape evoluția și recomandările autorităților locale și în același timp avem stabilite planuri de urgență pentru a asigura la maxim, livrarea produselor noastre. Avem în vedere soluții alternative de operare și/sau de furnizare a produselor, precum și asigurarea numărului de  personal necesar sau reînnoirea rezervelor. Obiectivul nostru principal este să asigurăm operațiuni sigure și aprovizionări stabile și să fim pregătiți într-un mod adecvat pentru o posibilă creștere a producției și a complexității distribuției. 

 

Încercăm, de asemenea, să ne ținem angajații în afara oricărui risc și îi încurajăm pe cei care pot să lucreze de acasă, să facă acest lucru. Cu toate acestea, ca furnizor principal, în aceste vremuri critice, trebuie să fim prezenți fizic pentru a ne ajuta clienții care au nevoie de noi. Suntem foarte mândri de acei angajați care se asigură ca activitatea noastră să fie neîntreruptă – cei din producție, colegii din vânzări, departamentele de Homecare și Hospitalcare șoferii și contractorii. Toți aceștia respectă cu rigurozitate îndrumările de sănătate publică, asigurându-se că produsele noastre ajungă în siguranță la clienți. 

 

Vă rugăm nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau dacă putem face ceva pentru a vă sprijini în continuare. 

 

Lucrând împreună îndeaproape, vom reuși să trecem peste aceste vremuri provocatoare și să continuăm cu succes în anii care vor urma.