Locații Linde # 1: O casă nouă în New Jersey

Locații Linde # 1: O casă nouă în New Jersey Locația: Linde Americas HQ, 200 Somerset Corporate Blvd, Bridgewater, Somerset County, NJ, Statele Unite ale Americii Pentru prima dată în seria noastră de explorări a locațiilor Linde din întreaga lume, facem o excursie la The Garden State, unde a fost recent modernizat Sediul Central al Linde Americas. Specialistul în comunicații și rezidentul companiei, Vinita Abraham, ne povestește despre viața în noua clădire Bridgewater și explică totul, de la "maniere de cub" până la "camere de conferințe"!

Deplasarea…

În iunie 2016, ne-am luat la revedere de la Murray Hill, la New Providence, New Jersey, unde sediul regional Linde Americas fusese localizat din anii 1940. Clădirea era veche și mult prea neîncăpătoare. Dar nu numai asta a fost cauza: a fost o mișcare strategică. Am dorit ca sediul nostru să reflecte imaginea noastră și să atragă angajați, așa că ne-am dus spre o clădire mai nouă, de ultimă generație, la Centrul Corporate Somerset, situat în Bridgewater, NJ. Acum suntem în imediata apropiere a altor companii mari precum Johnson & Johnson și numele Linde și brandul Linde este într-adevăr acolo unde trebuie să fie! Am plecat din Murray Hill vineri și am început aici într-o zi de luni în care am fost întâmpinați cu cafea și gogoși. Se pare că a fost o primă zi grozavă!

Zona…

New Jersey sau "The Garden State" este al 4-lea cel mai mic, al 11-lea cel mai populat și al treilea cel mai bogat stat din SUA! Are o istorie bogată a americanilor nativi și acoloniștilor, ceea ce înseamnă că are o mare diversitate culturală. Bridgewater este un oraș de aproximativ 44.500 de persoane care reflectă de asemenea această diversitate. Este într-adevăr mixt, foarte cosmopolit și se spune că are unul dintre cele mai bune sisteme școlare din stat. Dacă ar fi să trageți un cerc în jurul tuturor locuințelor angajaților noștri, Bridgewater ar fi probabil în centru - este foarte bine conectat. Și apoi aveți și Jersey City și New York City destul de aproape.


Clădirea…

Clădirea este destul de nouă. Are fațadă din sticlă, este luminoasă, aerisită și spațioasă. Peisajul este foarte pitoresc. Împărțim clădirea cu companiile Mazda și Cognizant, o companie IT. Cantina sau cafeteria, așa cum se numește aici, servește mâncare bună la prețuri rezonabile. Există, de asemenea, o sală de gimnastică la parter, pe care o putem folosi cu toții. Clădirea găzduiește toate funcțiile principale: eu sunt la etajul 6 cu restul funcțiilor corporative. De asemenea, clădirea este înconjurată de trotuare, unde puteți face o plimbare prin pădure.

Mediul de lucru ...

În afară de directorii companiei, toată lumea lucrează în "cuburi". Poate suna cam ciudat, așa că stați să vă explic! Acestea sunt, în principiu, mici birouri împărțite în rânduri de trei. Există mult spațiu pentru birouri și scaune, deci sunt cu adevărat confortabile! Birourile înalte și fără scaun sunt foarte la modă în prezent, așa că nu este ceva neobișnuit să găsești câte unul, fie în cub fie în biroul cuiva. Când ești în cub, este important să-ți amintești  "manierele de cub". Aceasta include discuția cu "vocea de cub" - vorbitul cu voce scăzută, respectarea celorlalți și utilizarea căștilor pentru apeluri. Dacă avem nevoie de o întâlnire ad-hoc rapidă, putem folosi "sălile de conferință" - sălile mici de întâlniri pe care nu le puteți rezerva anticipat.

Aspectul social...

Fiecare etaj are o chicinetă proprie - și acolo se întâmplă "discuția la dozatorul de apă"! Trebuie să spun că avem o cafea foarte bună - ceea ce este foarte important pentru mine! De cele mai multe ori socializăm la prânz. Dacă nu mâncăm în cantină, adesea mergem cu mașina să mâncăm la mall-ul din apropiere sau într-un oraș vecin. Mall-ul Bridgewater Commons este unul dintre cele mai mari din New Jersey și puteți găsi orice fel de mâncare! Și apoi, bineînțeles, există baruri și restaurante obișnuite în Bridgewater.

Cele mai bune avantaje...

O diferență majoră între Murray Hill și aici este faptul că aici avem parcare acoperită! Ați zice că nu e mare lucru, dar suntem în New Jersey și deseori sunt furtuni de zăpadă destul de serioase! Este întotdeauna o sarcină deficila să vă petreceți timpul în frig,  răzuind zăpada și gheața de pe mașină înainte de a pleca spre acasă! Și, în sfârșit, ceea ce îmi place cu adevărat în această clădire este faptul că avem mai mult contact cu alți colegi de-a lungul zilei, comparativ cu ceea ce aveam înainte.

Și în cele din urmă, știai...

New Jersey are mai mulți cai pe mile pătrate decât orice alt stat! Destul de aleator, și nu are nimic de-a face cu Linde, dar totuși destul de interesant!

Vinita Abraham lucrează în Corporate Communications la Linde US din New Jersey. A studiat la Institutul Indian de Comunicare în Masă din New Delhi, India, și a absolvit cursurile de Master în Studii de Comunicații și Informație de la Universitatea Rutgers - Universitatea din New Jersey. Vinita sa alăturat echipei Linde în 2010. Când nu lucrează, își petrece timpul cu familia și încearcă să țină pasul cu ultimele cărți de citit.